Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti. Görüşmede Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Nevzat Elçi, Av. Miyesser Ersalan Önenli ve Av. Mert Kuşdemir yer aldılar.

Demokrasinin gelişim sürecinde, hukukun üstünlüğünün önemine değindi. Bu anlayış ile ve bu bakış açısını içselleştirerek sağlanabileceğini ifade eden Av. Küçük, başta kent konseyi olmak üzere topluma ve yurttaşa hizmet noktasında çalışan tüm sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerini önemsediğini ve desteklediğini dile getirdi.

Kent Konseyi üyelerine teşekkür edip başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Seyhan Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Biçer de,  264 paydaşları olduğunu ifade etti.

Biçer, baromuzun geçen dönem yurttaşlarımıza ‘haklarınızı biliyor musunuz ?’ çalışmasını takdir ettiğini vurguladı. Baro Başkanımıza konseyin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Biçer, Adana’nın gelişimi ve tanıtımında kent konseylerinin aktif rol almak amacında olduğunu ve bu yönde faaliyet gösterdiğini belirtti.

Seyhan Belediyesi Kent Konseyi'nin her türlü demokratik katılımı önemsediğini vurgulayan Biçer, kentin sorunlarını siyaset üstü bakış açısıyla ve uzlaşı zemininde gündeme getirerek şehri yönetenlere sunmaya çalıştıklarını ifade etti