“Okul Dostu Belediye olduk” diyen Başkan Karalar, “Okullarımızın durumunu ve imkânlarını biliyoruz. Evlatlarımızın hangi şartlarda öğrenim gördüğünü biliyoruz. Öğretmenlerimizin ve okul idarecilerimizin hangi şartlarda daha iyi öğretim verebileceklerini de biliyoruz. Bu nedenle belediyemizin imkânları ölçüsünde okullarımızın talep ve ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diye konuştu.

Şehit Erhan Taştemur İlkokulunda düzenlenen kermes organizasyonuna davet edilen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a öğrenciler ve velileri büyük ilgi gösterdi. Okulun ihtiyaçlarını karşıladığı için kendisine öğrenci ve velilerin huzurunda teşekkür edilen Başkan Karalar, “İlim irfan yuvasını sizlere yakışır bir hale getirmek bizim görevimizdir. Kanuni açıdan böyle bir sorumluluğumuz, görevimiz olmamasına rağmen Seyhan Belediyesi olarak okullarımızın her zaman yanında olduk ve imkânlarımız ölçüsünde de yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, okulu ziyareti esnasında özellikle öğrencilerden büyük ilgi gördü. Okul bahçesinde kurulan ve geliri okulun ihtiyaçlarında kullanılacak kermesten de alışveriş yapan Başkan Karalar, öğrencilerin isteği üzerine avuçlarına imza attı.