Ramazan ayı nedeniyle rutin denetimlerinin sayısını arttıran Seyhan Belediyesi bünyesinde görevli zabıta, gıda mühendisi ve veteriner hekimler vatandaşların sağlıklı ortamlarda hazırlanmış gıda tüketebilmeleri için tüm gayretleriyle çalışıyor.

Seyhan Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin Ramazan ayı nedeniyle yoğunlaşan denetimlerinde aranılan şartlara uymayan işyerlerine yönelik gerek uyarıcı gerekse cezai işlem uygulandığı belirtildi.

Seyhan Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü açıklamasında şu hususlara dikkat çekildi; “Ekiplerimiz denetimlerde ciddi bir ihlal ile karşılaşmadı. İşyerlerinin insan sağlığını tehlikeye atacak düzeyde olumsuz bir uygulamasının bulunmaması sevindirici bulunurken, bu tip denetimler üreticilerin bu konularda daha disiplinli olmasını sağlamaktadır. Vatandaşlarımızın hijyen kurallarına uygun şartlarda üretilmiş gıda tüketebilmeleri için ekiplerimiz ara vermeksizin denetimlerini sürdüreceklerdir” denildi.