M1 Tepe Alışveriş Merkezi'nde kurulan atölyede insanlar eşine, nişanlısına ve sevgilisine "Sevgililer Günü" hediyesini kendi yaptı.
SEYMER ETKİNLİĞİ

Önemli günlerde önemli etkinliklere imza atan Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi(SEYMER) 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü'nde önemli, farklı ve bir o kadar da anlamlı etkinliğe imza attı. M1 Tepe Alışveriş Merkezi'nde kurulan stantlarda ve küçük atölyelerde "Sevgiline kendi hediyeni kendin yap" etkinliği düzenledi. Alışveriş merkezine gelen vatandaşlar eşlerine, nişanlısına ve de sevgilisine hediye almak yerine stantlarda hediyelerini kendileri yaptılar. Hediyeyi parayla almak yerine kendi el emeği ile yapılmasının hediyeye ayrı bir anlam kazandırdığını ifade eden vatandaşlar Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve SEYMER yetkililerine teşekkür etti.

BAŞKAN KARALAR'DA HEDİYESİNİ KENDİ YAPTI

Etkinliğin yapıldığı alana eşi Nuray Karalar ile birlikte gelen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'da eşi Nuray hanıma hediyesini kendi elleri ile yaptı. El emeği göz nuru hediyesini eşine veren Başkan Karalar, insanın eşine, nişanlısına, sevgilisine  el emeği ile göz nuru dökerek yaptığı hediyelerin ayrı bir anlam ifade ettiğini söyledi. Etliliğe emeği geçen personele teşekkür eden Başkan Karalar, SEYMER Kursiyerleri ve hocaları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Zeydan Karalar daha sonra SEYMER kursiyerlerinin kendi elleri ile yaptığı hediyelik eşyaların sergilendiği stantları gezdi.