Sheraton Adana Otel, Dünya Doğayı Koruma Vakfı’nın küresel iklim değişimine dikkat çekmek için dünya genelinde her sene düzenlediği ve ülkemizde Dünya Doğayı Koruma Vakfı-Türkiye tarafından gerçekleştirilen "Dünya Saati" kampanyasına katılıyor. Bu kapsamda Sheraton Adana Otel’in ışıkları 29 Mart Cumartesi günü 20:30-21:30 saatleri arasında kapatılacak.

Dünya Doğayı Koruma Vakfı’nın öncülüğünde tüm dünyada destek gören “Dünya Saati” hareketiyle, ışıkların kapatılarak gezegenimizin olumsuz gidişatını durdurmak için yapılması gereken değişimlere dikkat çekilmesi amaçlanıyor. Dünyanın lider otel gruplarından Starwood Hotels&Resorts, dünya çapında milyarlarca insanın katılımıyla gerçekleşmesi beklenen Dünya Saati 2014 uygulamasına, Türkiye’deki otellerinin katılımıyla destek verecek.

Sheraton Adana Otel 29 Mart Cumartesi Günü 20:30’da gerçekleştirilecek Dünya Saati uygulaması sırasında ana bina ışıklarını kapatarak, otel restoran ve barlarında mum ışığı eşliğinde hizmet verecek. Küresel sürdürebilirlik konusunda bilnç arttırmayı hedefleyen Sheraton Adana Otel, Link Cafe’de çalışanlarının ve misafirlerinin de katılımıyla Dünya Saatine özel bir kokteyl düzenleyecek. Etkinliğe ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sheraton Adana Otel Genel Müdürü Marc Wozniak, “Türkiyede oteller şehirlerin en önemli sembollerinden bu nedenle enerji tasarrufunu destekleyen bu küresel etkinliğe katılmak bizim için çok önemli. Dünyadan milyonlarca insanın da katılımıyla gerçekleşen bu etkinliğe katılmaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

29 Mart Cumartesi Akşamı Işıklarımızı Kapatıyoruz!

Sizleride 29 Mart Cumartesi günü 20:30-21:30 saatleri arasında gerçekleşmek olan “Earth Hour” (Dünya Saati 2014) hareketini desteklemeye çağırıyoruz.

Gelin sizlerde sürdürülebilir bir gelecek için ışıklarınızı evlerinizde, işyerlerinizde bizlerle birlikte kapatın ve Dünya Saatinin destekçisi olun!