Sinerji Kulübü farklı etkinler yapmaya devam ediyor.  Takvimde hiç olmayan bir gün olan 30 Şubat’ı kendilerine eğlence günü ilan eden kulüp üyeleri, 2 Mart günü Çukurova Üniversitesi Amfi Tiyatro yanındaki etkinlik alanında bir araya gelerek gönüllerince eğlendi.
 
ÇÜ Sinerji Kulübü “30 Şubat’ı” Sinerji Günü İlan Etmişti.
Tüm üniversiteyi etkinliklerine davet eden Sinerji Kulübü üyeleri halat çekme oyunundan, dilek fenerine, balon şişirmeden, kağıt uçak yapmaya kadar birçok oyun oynadı. Müzik ve danslarla da eğlenen grup üyeleri farklı yarışmalar da düzenleyerek kazananlara sürpriz hediyeler verdi. 
 
2. Geleneksel 30 Şubat Çukurova Sinerji Günü.
Çukurova Üniversitesi Sinerji Kulübü Başkanı Mehmet Çelikcan kulüp olarak isimlerine yakışır bir etkinlikle 30 Şubat eğlencesi yapmayı kararlaştırdıklarını söyledi. Çelikcan, “Adana 2017’ye nasıl 2016’da girdiyse Adanalıya yılın 365 gün değil de 366 gün olduğunu kanıtlamak için böyle bir gün düzenledik Sinerji Kulübü’nün her zaman değişik ve sıra dışı olan etkinlikleri devam edecek. Sinerji Kulübü’nün etkinliğini sadece kulüp üyeleri ile sınırlandırmadık tüm Çukurova üyesine yayarak kutladık.” dedi.
Öğrenciler ip atlayarak, dilek ağacına dileklerini asarak, yapılan oyun ve yarışmalara katılarak gönüllerince eğlendi.