Çukurova’da her salı açılış, her perşembe temel atma töreni yapan Çetin, bu kez Çukurova Belediyesi’nin Akçatekir’in Bürücek yaylasına yaptığı Çocuk Parkı ve Dinlenme Tesisi ile Atatürk Büstü’nün açılışını gerçekleştirdi. CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile birlikte çok sayıda partilinin katıldığı açılışa yöre halkı da yoğun ilgi gösterdi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Çukurova Belediyesi olarak, sınırlarımız dışındaki yerleşim yerlerine de mümkün olan ölçüde, gerekli hizmet katkılarını koyma gayreti içerisindeyiz. Ben Adana’nın emrindeyim, Bürücek’in emrindeyim, halkımızın emrindeyim. Nerede hizmet ihtiyacı varsa bu kardeşiniz sizin hizmetkarınız olarak sizin emrinizde” dedi.

ÇETİN’E HALKTAN BÜYÜK İLGİ

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Akçatekir’in Bürücek Mahallesine yaptırdığı Çocuk Parkı ve Dinlenme Tesisi ile Atatürk Büstü’nün açılışını gerçekleştirdi. Çukurova’da her salı açılış her perşembe temel atma töreni yapan Belediye Başkanı Çetin, bu kez Akçatekir’in Bürecek Mahallesinde Atatürk Büstü ve Çocuk Oyun Parkı açılışını gerçekleştirdi. Çetin, açılıştan önce Bürücek Güzelleştirme Derneğini ziyaret eden ve esnafla bir araya gelerek bir çay molası sohbeti yaptı, görüş alışverişinde bulundu. Buradaki halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Çetin, daha sonra açılış yapmak için alana geçti.


ÇUKUROVA’DAN BÜRÜCEK’E PARK VE DİNLENME TESİSİ

Büyük beğeni toplayan parkın açılışına CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile birlikte çok sayıda partili ve yöre halkı katıldı. CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu,  Bürücek’e yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Çetin’e ve belediye ekibine teşekkür etti. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bugün buraya kazandırdığımız park ve dinlenme tesisi ile Atatürk büstünün açılışını yapıyor olmaktan son derece mutluyum. Parkımız çok güzel olmuş, emin olun burası daha da güzelleşecek. Atatürk büstümüz, Türk Bayrağı ile birlikte Çukurova ilçemizdeki tüm muhtarlıklarımızın önünde bulunuyor. Buraya da yapalım istedik. Bürücek’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.


“BEN ADANA’NIN EMRİNDEYİM”

“Sadece Çukurova’ya değil Adana’nın her yerine hizmet götürüyoruz” diyen Çetin, “Çukurova Belediyesi olarak, sınırlarımız dışındaki yerleşim yerlerine de mümkün olan ölçüde, gerekli hizmet katkılarını koyma gayreti içerisindeyiz. Sorunlarınızın çözümü konusunda da, belediyemiz elinden gelen desteği yapamaya hazırdır. Pozantı, Karataş, Yumurtalık gibi ilçelerimizin yaz aylarında nüfusuyla kış aylarındaki nüfusu arasında uçurum var. Bu ilçelerimizin değerli yöneticileri ekipman yetersizliği nedeniyle yaz aylarında zorluk çekiyorlar. Bürücek yaylasında ikamet eden vatandaşlarımızın birçoğu zaten Adana’da da ikamet ediyor. Yaz aylarında da hemşehrilerimizin yanında olmayacak mıyız? Biz görevimizi yapıyoruz. Ben Adana’nın emrindeyim, Bürücek’in emrindeyim. Nerede hizmet ihtiyacı varsa bu kardeşiniz hizmetkarınız olarak sizin emrinizdedir” diye konuştu. Soner Çetin ve beraberinde bulunan, Pozantı CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile diğer katılımcılar, Çukurova Belediyesi tarafından yaptırılan Çocuk parkı ve Dinlenme Tesisleri ile, Bürücek Meydanında bulunan, Atatürk Büstü açılışını yaptılar.