İSTER OKU
Başkan Soner Çetin, “Adana’nın önemli bir değerine sahip çıkmak, boynumuzun borcu. Mesut Mertcan'ın her zaman yanındayız" dedi. Çetin'in ziyaretinde duygusal anlar yaşandı.

Türkiye’nin iz bırakan, TRT’den yetişme ünlü ana haber sunucusu Mesut Mertcan yaşadığı rahatsızlık üzerine geçen ağustos ayında Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin’in talimatıyla Adana’ya getirtilerek, Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yerleştirilmişti. Ayağa kalkmakta güçlük çeken Mertcan’ın talebi üzerine, Çukurova Belediyesi tarafından kendisine akülü araç verilmişti. Başkan Çetin, Adana Huzurevi'nde kalan Mesut Mertcan’ı ziyaret ederek hal hatır sordu, takdim ettiği bir buket çiçek ile Mertcan'ı mutlu etti.

SOHBET EDİP DERTLEŞTİLER
Sıcak ortamda geçen ziyarette, ünlü spiker Mesut Mertcan, kendisine çok iyi bakıldığını ve ziyaretçilerinin eksik olmadığını belirttikten sonra, Başkan Soner Çetin’le dertleşti. Ülke gündemiyle ilgili gelişmeleri Çetin ile değerlendiren Mertcan, "Ülkede yaşanan son olaylar beni mahvetti. Biz, bu ülkede huzur içinde yaşıyorduk. Türkiye'nin bu haline içim acıyor. Bu ülke, bunlara layık değil. Artık dayanamıyorum. Haberleri izlerken gözyaşlarımı tutamıyorum" dedi. Mesut Mertcan ile uzun süre sohbet eden Çetin, "Bizden yapmamızı arzu ettiğiniz bir şey varsa söyleyin, size sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Her zaman yanınızdayız" diyerek Mertcan'a veda etti.

İSTER İZLE