Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) Başkanı Süleyman Sönmez, CHP Adana Milletvekili Adayı ve Çukurova SİFED Başkan Yardımcısı Av. Elif Doğan Türkmen’e yönelik silahlı saldırıyı kınadı. Sönmez, “Şiddetin hiçbir gerekçesi olamaz” dedi.

Yaptığı açıklamada Av. Elif Doğan Türkmen’e yönelik saldırının siyaset dünyası kadar iş dünyasında da şok etkisi yarattığını belirten Çukurova SİFED Başkanı Sönmez, toplumun tüm kesimlerinin takdirini toplayan bir iş kadını olan Av. Türkmen’e yapılan saldırının üzüntü verici olduğunu kaydetti.

Şiddetin hiçbir sorunun çözümü olamayacağını ve hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğinin altını çizen Sönmez, “Çukurova SİFED olarak Sayın Elif Doğan Türkmen’e geçmiş olsun diyor, saldırganın bir an önce yakalanıp adalet önüne çıkarılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Adana’nın ve Türkiye’nin Av. Türkmen gibi iş dünyasında ve siyasette başarılı kadınlara ihtiyacı olduğunu dile getiren Sönmez, “Saldırı nereden gelirse gelsin, bu tür şiddet olaylarının önüne geçmek zorunda olduğumuz bir dönem yaşıyoruz. Şiddetle hiçbir sonuca ulaşılamayacağı açıktır. Başka şiddet olaylarının yaşanmaması ümidiyle Başkan Yardımcımız Elif Doğan Türkmen’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”