Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kentin meslek odası başkanları ve iş adamlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Asansörlü ve Yürüyen Merdivenli 15 adet yaya üst geçidi projelerinin görüşülmesi üzerine gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Projeler Daire Başkanı Sinan Gül, projelerin içeriği ile ilgili bilgilerin yer aldığı bir sunum yaptı.

“ŞEHRİN HAYAT STANDARDINI YÜKSELTECEK PROJELER”

Merkez dört ilçede hayata geçirilecek olan 15 yaya üst geçidi projesinin kentteki iş adamlarına sunulduğu toplantıda Adana için meslek odaları ve iş adamlarıyla kollektif bir ruhla çalıştıklarını belirten Başkan Sözlü, “Katılımcı belediyecilik adına hemşerilerimize hizmet noktasında paylaşımcı bir üslupla hizmetlerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Sizlerin ve bağlı bulunduğunuz kurum ve kuruluşların sosyal sorumluluk anlamındaki hassasiyetinizi biliyor, bu projelerin hayata geçirilmesinde de bu hassasiyetle davranacağınıza inanıyorum. Bu projeler hayata geçirmek noktasında tereddütümüz olmayan, insan hayatına, şehrin hayat standardını yükseltmeye katkı sunacak projeler” dedi.


KENT TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

Optimum AVM önü, Bahçeşehir Okulları önü, Adana Anadolu Lisesi önü, Turgut Özal Bulvarı Ramazanoğlu Cami önü, Duygu Kafe civarı, Turgut Özal Bulvarı Gökkuşağı civarı, Medline Hastanesi önü, Yeni Valilik önü, Gizerler İlköğretim Okulu önü, Esas Burda AVM önü, Çukurova Üniversitesi Yurt önü, Sadık Ahmet Bulvarı üzeri Seyhan İlköğretim Okulu civarı, Baraj Yolu Hastaneler Kavşağı Durağı, Fuzuli Caddesi ÇUKOMED civarı, Batıkent Tıp Merkezi civarı olmak üzere 15 noktada yapılacak asansörlü ve yürüyen merdivenli, engelli vatandaşların kullanımına uygun yaya üst geçitlerinin tanıtımının yapıldığı toplantıda iş adamları da Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bu projeleriyle kent trafiğinin rahatlayacağını belirttiler.