TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Adana ve ülke gündemiyle ilgili konularda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Türkiye-Suriye sınırında ve Suriye içlerinde yaşanan sıcak gelişmelere de değinildi. Başkan Sözlü, milli birlik ve beraberliğin böyle durumlarda daha da önem kazandığını söyledi.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet anlayışı, şu ana kadar yaptıkları ve yakın gelecekte uygulanması planlanan projelerine de değinen Başkan Sözlü, kırsalda ve şehir içinde hizmeti eş zamanlı yürüttüklerini, mevcut sorunları gidermek için canla başla çalıştıklarını vurguladı.

 

TÜMSİAD’ın birlikte çalışma isteğinin kendisini mutlu ettiğini belirten Başkan Sözlü,  “Kimseyi ayırt etmeden, hakkaniyetli ve adaletli, siyasi görüş farklılıklarına takılmadan hizmet ediyoruz. Ayrıştırmadan, insanlarımızı severek, hizmet etme ülküsüyle çalışıyoruz” dedi.

 

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca da, şehircilik anlamında mevcut sorunların üstesinden gelmeye çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü’yü kutladı. Kutluca, TÜMSİAD’ın faaliyetlerini anlattı. Projelerine olumlu bakan Sözlü’ye teşekkür eden Kutluca, yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde, ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan işbirliği yapmak istediklerini açıkladı. Ortak proje ve yatırımların kalkınmaya etki eden unsurlar olduğunu kaydeden Kutluca, sorunların çözümü noktasında sivil toplum kuruluşlarının yeni proje üretme kapasitelerini artıracağını ifade etti.

 

Ziyarete TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’nın yanı sıra, TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Emrah Sancar, Hakan Özdeğer, Mahmut Karahan, Hakan Çakmak, İzzet Koyungözlü, Oğuz Akkaya, Ahmet Kalenderoğlu ve Şube Sekreteri Yalçın Kartal katıldı.