Birlik Başkan Vekili Mustafa Göktaş ile makamına gelen Adana ESOB Yeni Başkanı Nihat Sözütek'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Dr.Özkan, merhum Başkan Kazım Barışık için  "Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun "diyerek taziyede bulunurken, yeni yönetimi de kutlayıp, başarılar diledi.

Kaymakam Dr.Özkan, "Kazım Barışık Adana'da marka olmuştu. Takdiri ilahidir, yapacak bir şey yok. İnşallah sizler de aynı ekiple, Adana'mıza en az Merhum Barışık kadar başarıyla hizmet edeceksiniz. Buna inanıyorum. Bizim gönlümüz, Adana ESOB'u Merhum Barışık'ın bıraktığı yerden daha ileriye götürmenizden yana. Çünkü, aynı dönemde birlikte çalıştınız. Tecrübeniz var. Allah birliğimizi dirliğimiz bozmasın. Geçiş dönemidir. Büyük devletlerde her zaman sıkıntılar olur, ama Allah'ın izniyle ülke olarak bunun da üstesinden geliriz.  Hükümetimiz, 13 yılda güzel işler yaptı. Bunu herkes iyi biliyor. Kardeşi kardeşe düşürmeye çalışanların çabası boşa çıkacak. Herkes bize gelir, ama biz nereye gideceğiz. Bizim halkımız için devlet kutsaldır,saygı vardır. İnşallah, bu süreç de aşılacak, ülkemiz barışa, insanlarımız huzura kavuşacak"dedi.

Başkan Sözütek de, Kaymakam Dr.Özkan'a Adana ESOB ile ilgili güzel temennileri için teşekkür ederken, "Biz de esnaf - sanatkarlarımız adına size Hayırlı olsun demeye geldik. Yüce Rabbim hacınızı kabul etsin. Allah, gönlünüzde, muradınızda ne varsa tecelli etsin. Siz de ,Vali Yardımcılığınızdan bugüne Adana için güzel hizmetler yapıyorsunuz. Bu ülkenin sizler gibi güzel insanlara ihtiyacı var. Başarılarınızın daim olmasını diliyoruz. Ülkemizde yaşanan sıkıntıların da bir an evvel sona ermesini, halkımızın barış ve huzura kavuşmasını temenni ediyoruz. Allah yardımcımız olsun"diye konuştu.