Teknik Atılım Firması’nın Adana Bölge Bayiliğini de yapan Tanır Ticaret, firma yetkililerinin de hazır bulunduğu iftar yemeğinde hem yeni ürünlerin tanıtımını yaptı hem de matbaa esnafına çalıştığı şirketi tanıtarak aralarında sinerji oluşmasını sağladı.

UZELGEÇİCİ ESNAF DOSTLARINA SESLENDİ

Gecenin açılış konuşmasını yapan Tanır Ticaret İşletmecisi ve  Colop Kaşe Bölge Bayi Tanır Emre Uzelgeçici, “Uzun yıllardır emek verdiğim matbaa sektöründe biriktirdiğim esnaf dostlarımla bir araya gelmek benim için büyük onur oldu. İnşallah bundan sonra da her yıl bu buluşmayı gerçekleştirerek geleneksel toplantılarımızı sürdürürüz. Bugün burada aramızda olan ve Bölge Bayiliğini yaptığım İstanbul Firması Teknik Atılım Şirket yetkilileri de var. Mal aldığımız ve sattığımız insanları bir araya getirerek ticarette güven duygusu yaratmaya çalışıyor ve esnaflarımıza hoş geldiniz diyorum” dedi.

SİYASİLER GECEYE RENK KATTI

Geceye destek olarak renk katan CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen ve Eşi Ahmet Türkmen, Adana CHP İl Örgüt Başkanı Emrah Kozay, Çukurova Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Soner Çetin, CHP Adana Milletvekili Adayı Orhan Sümer de Tanır Ticaret ve Çukurova Metropol Gazetesini yalnız bırakmadılar.

TEKNİK ATILIM GÖZ DOLDURDU

Gecenin en büyük sürprizi kuşkusuz İstanbul’dan gelen ve Tanır Ticaret’e destek olan Teknik Atılım Firması oldu. Alanında önder bir kuruluş olarak dikkat çeken ve 40 yıldır hem üreterek hem de ithalat yaparak Türkiye’de bir eksiği dolduran, kendini Milli ve Yerli olarak adlandıran Teknik Atılım Firması gecede gördüğü ilgiden memnun oldu. Firma Sahibi Orhan Taşdemir, Satış Müdürü Hüseyin Pekşen, Ürün Satış Müdürü İsmail Çelik matbaa esnafıyla bir araya gelerek hem ürünlerini tanıttı hem de yeni önerileri dinleyerek not aldı.

FİRMA ADANA’DAN MEMNUN AYRILDI

Yemekte bir konuşma yapan Teknik Atılım Firma Sahibi Orhan Taşdemir, 40 yıllık firmasının iki ayrı şirket olarak çalıştığını hatırlatarak “Benim iş ve siyaset dünyasından beklentim insanların liyakatlerine uygun şekilde değerlendirilmesi. Türkiye’de aynı işi yapan Yerli ve Milli işletmeler dururken, yabancı firmalara itibar etmemeleridir” diye konuştu. Teknik Atılım olarak teknolojiyi ve yenilikleri yakından takip ettiklerini belirten Taşdemir, “Esnafımıza en yeni, en pratik ürünleri sağlamaya çalışarak hem paradan hem de zamandan tasarruf sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

MEDYA DÜNYASI YALNIZ BIRAKMADI

Tanır Ticaret Sahibi Tanır Emre Uzelgeçi aynı zamanda Metropol Gazetesi İmtiyaz Sahibi. Uzelgeçici’yi medya dünyasından tanıyanlar da geceye katılım sağlayarak, konuk oldular. Uzelgeçici’nin iş adamı kimliğini bilmeyen insanlar şaşırırken aynı şaşkınlık matbaa esnafında da hakimdi. Çünkü matbaa esnafı da gazeteyi gecede öğrendi. Tanır Emre Uzelgeçici,  iki işini birbirinden ayıran özelliği ile tanınıyor.