Göreve başladığı ilk günden bu yana, rutin belediyecilik hizmetleri ile Adana’nın bugününe ve geleceğine damga vuracak projelere imza atan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, sosyal belediyecilik ilkesinden de taviz vermiyor. Eğitime, spora, tarımsal kalkınmaya, engelli vatandaşların sorunlarının azaltılmasına büyük önem veren, bunlarla ilgili çok sayıda hizmeti ve projeyi hayata geçiren Başkan Hüseyin Sözlü, zor durumda kalanların da imdadına yetişiyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Yüreğir’in Ağzıbüyük Mahallesi Karabucak Çiftliği mevkisinde yaşayan ve çadırları yanan geçici tarım işçilerine gıda ve yiyecek yardımında bulundu.

Adana’ya tarım işçiliği yapmak için gelen ve çok zor şartlarda hayatlarını idame ettiren geçici tarım işçilerine ait 32 çadırın bulunduğu alanda yangın çıkmış ve 15 çadır kullanılamaz hale gelmişti.


YENİ GİYECEK VE 100 KOLİ GIDA

Daha sonra tarım işçilerinin mağduriyetini en aza indirmek için harekete geçen Adana Büyükşehir Belediyesi, mağdur işçilere ve ailelerine gıda-yiyecek yardımında bulundu. Kıvanç Tekstil’den sağlanan 100 kişilik kullanılmamış giysiyi tarım işçilerine ulaştıran Adana Büyükşehir Belediyesi, 100 koli muhtelif gıda malzemesi içeren koliyi de ihtiyaç sahiplerine teslim etti.