TEMAD Adana Şube Başkanı Ali Ayyıldız ve dernek yönetiminin öncülüğünde, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı’nın (KAVAK) desteği ile Adana Şehit Aileleri Malülleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyelerine yönelik Hatay’a gezi düzenlendi.
TEMAD Adana Şube Başkanı Ali Ayyıldız ve dernek yönetimi tarafından çiçeklerle karşılanan 100 kadar şehit yakını Adana Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği iki otobüsle yola çıktı.
TEMAD Adana Şubesi ve Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından çeşitli ikramların da yapıldığı yolculuk sonrası Hatay’a ulaşan şehit yakınları kentin tarihi ve turistik bölgelerini görme fırsatı buldu.
Etnografya Müzesi, Habib’i Neccar Cami, Tarihi Çarşı gibi mekanları gezen şehit yakınlarına Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da eşlik etti.
Kaymakam Sarı, gezinin ardından öğle yemeğinde ağırladığı şehit yakınlarına yakın ilgi gösterdi.
 
BAŞKAN AYYILDIZ’A TEŞEKKÜR
Adana Şehit Aileleri Malülleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emine Kunt, Hatay gezisini düzenleyen TEMAD Adana Şubesi yönetimi, Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı ve şehit yakınlarını konuk eden Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya teşekkür etti. Kunt, “Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve TEMAD Adana Şube Başkanımız Ali Ayyıldız ve yönetimi ile Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Mustafa Beyazıt Çiçekli böyle güzel bir organizasyona imza atarak her zaman yanımızda olduklarını gösterdiler. Tüm şehit aileleri adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ
TEMAD Adana Şube Başkanı Ali Ayyıldız ise şehit yakınları ile birlikte zaman geçirmek, onlara manevi destek olmak için Hatay Gezisi’ni organize ettiklerini söyledi.
Şehit yakınlarının vatan uğruna gözünü kırpmadan can veren kahramanların emaneti olduğuna dikkat çeken Başkan Ayyıldız, "Şehitlerimizin emaneti bizim baş tacımızdır. TEMAD Adana şubesi olarak şehit ailelerimizin her zaman emrindeyiz” ifadelerini kullandı.
Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Mustafa Beyazıt Çiçekli de böylesine anlamlı bir organizasyonun içinde yer almaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Çiçekli, KAVAK olarak bu tür sosyal projelerin içinde yer almaya devam edeceklerini de kaydetti.
TEMAD Adana Şubesi’nin Hatay gezisine katılan şehit yakınları güzel günün ardından Adana’ya döndü.