Adanahabermerkezi.com
Aydoğdu ve Terim'in, aslında "çok basit ve büyümeden kapanacak bir konu" nedeniyle istenmeyen şekilde kavga etmesinin ardından "iki dostu" barıştırmak için başta TFF olmak üzere çok sayıda isim devreye girdi. Selahattin Aydoğdu'ya yakın kaynaklardan Adanahabermerkezi.com'un edindiği bilgiye göre, olayın hemen ardından TFF olaya el koydu. Olayın büyümeden kapanması ve "iki eski dostu"n arasındaki buzları eritmeye çalışan TFF konuyla yakından ilgileniyor.


TERİM-AYDOĞDU İÇİN, HÜSEYİN SÖZLÜ VE SERDAL ADALI DA DEVREDE

Adana için çok önemli olan Fatih Terim ile Adana'da spora büyük katkı sağlayan Selahattin Aydoğdu'nun arasındaki buzları eritmek için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de adeta arabuluculuk üstlendi. Çok büyük efor sarfeden Sözlü'nün kent için önemli olan iki isim için buzları eritmenin yollarını arıyor. Adana'nın önemlşi iş adamlarından ve Beşiktaş eski yöneticisi ve eski Beşaiktaş Başkan adayı Serdal Adalı da devreye girdi. Adalı sorunun çözümü için mücadele veriyor.

AYDOĞDU "KIRAMAYACAĞIM KİŞİLERİ DEVREYE SOKMAYIN" DEDİ AMA KIRAMAYACAĞI İSİM ÖMER ÇELİK DEVREDE

Selahattin Aydoğdu'nun şikayeti ve kırgınlığı sürerken, araya giren ortak dostlarına rağmen yuöuşama göstermedi. Ancak "Kıramayacağım kişileri devreye sokmayın" diyen Aydoğdu'nun "Kıramayacağı kişi" olan Ömer Çelik'te devreye girdi. 


ÖMER ÇELİK, AYDOĞDU'YU 4 KEZ ARADI

Adana Milletvekili ve AB Bakanı Ömer Çelik'in devreye girmesiyle olay farklı bir boyuta ulaştı. Ömer Çelik'ın Selahattin Aydoğdu'yu 4 kez aradığı belirtiliyor. Çelik'in Fatih Terim ile de görüşme halinde olduğu belirtiliyor.

VE PAZARTESİ İSTANBUL RİVA'DA BULUŞMA İDDİASI

Bütün bu gelişmelerin ardından tarafların İstanbul Riva'da buluşacakları iddiası Aydoğdu'ya yakın kaynaklarca belirtiliyor. Sorunun Pazartesi günü tatlıya bağlanması bekleniyor. Ömer Çelik'in tarafları ikna ettiği ve yapılacak buluşmayla tarafları bir araya getireceği iddia ediliyor. 
Adana spor kamuoyu ise Adana'nın çok değerli ismi Fatih Terim ile yine Adana'ya ticari ve spor anlamında büyük katkı sağlayan Selahattin Aydoğdu, arasındaki sorunun çözümlenmesi için verdiği mücadele için Adana Milletvekili ve AB Bakanı Ömer Çelik'e teşekkür etti.