GÜNAYDIN ADANA GAZETESİ

Adana'da 31 yaşındaki Terzi Ayten Ş., komşusuna bakması için bıraktığı bebeğini kontrol ettikten sonra geldiği evinde dikiş makinesiyle kıyafet dikerken elektrik çarpmasından hayatını kaybetti. 

Seyhan ilçesi Narlıca Mahallesi'nde oturan terzi Ayten Ş., özel günler için kıyafet diktiği için bebeğini bakması için komşusu Ayşe İ.'ye bıraktı. İddiaya göre, öğle saatlerinde terzi Ayten, bebeğinin durumunu öğrenmek için komşusuna gitti. Bebeğinin görüp bir süre komşusuyla oturduktan sonra evine dönen Ayten Ş., dikiş makinesinin başına geçip kıyafet dikmeye devam etti. 
DİKİŞ MAKİNESİ ÜZERİNDE ÖLDÜ
Terzi Ayten Ş.'nin akşam olmasına rağmen bebeğini almaya gitmemesi üzerine komşusu Ayşe İ., eve gidip zile bastı. Açan olmayınca, komşuları damdan evin içine girdi. Ayten Ş.'yi dikiş makinesinin üzerinde hareketsiz bulunca ambulansa ve polise haber verdiler. Numune Hastanesi'ne götürülen Ayten Ş.'nin Acil Servis'te yapılan muayenesinde ölü olduğu belirlendi. Eşi kent dışında çalışan Ayten Ş.,'nin cenazesi şüpheli bulunup ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
ELEKTRİK ÇARPMASI
Yapılan ön otopside terzi Ayten Ş.'nin kıyafet dikerken dikiş makinesinin elektrik kaçırması nedeniyle cereyana kapılarak öldüğü belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.