TEV Adana Şube Başkanı Ayşegül Gökçe, Baro Başkanı Av. Veli Küçük nezdinde,  Türkiye Barolar Birliği’nin 50. Yılını kutladığını ifade etti.  Türk Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı’nın da ayrıca tebrik mesajını iletti.

Yapılan faaliyetler hakkında da bilgi verdi. TEV’in 1967 yılından bu yana 250 bin öğrencinin eğitimine katkı sağladığını vurguladı. Bağışçıların çelenk, mutlu gün bağışlarının TEV'in en önemli gelir kaynağını olduğunun altını çizdi.

Eğitime desteği yaygınlaştırma hedefiyle yola çıkıldığını belirten Ayşegül Gökçe, TEV Adana Şubesi’nden aldığı burslarla öğrencilere destek olunduğunu ifade etti. Ayşegül Gökçe, “1983 yılından bu yana hizmet verdiğimiz Adana’da 30 bini aşan eğitim bursu desteğimiz oldu. Çukurova üniversitesinde bu güne kadar yaklaşık 5.500 öğrenciye destek verilmiştir. Adana’da halen eğitimine devam eden yaklaşık 400 öğrencimiz bulunuyor" diyerek TEV Adana Şube’nin eğitime yaptığı katkılardan bahsetti. Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Adanalı eğitim dostlarına teşekkürlerini sundu.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  TEV bursu ile öğrenim gören gençlerimizin yetişmesine katkıda bulunmak isteyen meslektaşlarımıza çağrıda bulundu. Baro Başkanı Av. Veli Küçük, "Türkiye Cumhuriyeti'nin Atatürk ilke ve Devrimleri ile aydınlanan yolunda, en değerli varlığımız olan ülkemiz gençliğinin eğitimine katkı sunmak ve bu ulvi görevde payının olmasını isteyen duyarlı meslektaşlarımız bizleri onurlandıracaktır. Maddi imkânı kısıtlı gençlere eğitim desteği veren Türk Eğitim Vakfına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret esnasında Baro Disiplin Kurulu Üyesi Av. Erkan Çetin ve Beldetaş A.Ş. yönetiminden Doğan Çelikten de bulundu.