Türkiye’nin geleceğinin eğitimdeki başarısına bağlı olduğuna dikkat çeken TEV Adana Şube Başkanı Ayşegül Gökçe, “Gençlerimize UMUT olmak için eğitime destek verelim” dedi. TEV’in 51.yılı kapsamında Divan Oteli’nde verilen iftar yemeğine, eğitime destek olmak isteyen çok sayıda davetli katıldı. TEV Adana Şube Başkanı Gökçe, vakfın 51 yıllık faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Bağışçılar ve bursiyerlerin bir araya geldiği iftar yemeğinde daha önce vakıftan burs almış ve şu an bir meslek sahibi olmuş eski bursiyerler de katıldı.

Gecede TEV Adana Şubesi Yürütme Kurulu’na girerek gönüllü destek sağlayan, kentimizin ileri gelen çiftçilerinden Nur ÖZKAN ve GARDEN KOALA firmasının sahibi Ahmet Fatih ÇİÇEK’e de teşekkür sertifikası verildi.  

Ayrıca gecede Türk Eğitim Vakfı Adana Şube   Bursiyerlerinin  solist   olarak katıldığı TEV Adana Şube gönüllülerinin de enstrümanla eşlik ettiği bir konser verildiği keyifli bir iftar yaşandı…

 TEV’in gecesine; Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve eşi, Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Selek, CHP 1.sıra adayı Ayhan Barut, MHP 7.sığra adayı Firdevs Cingöz, Vedat Gizer, Nur Özkan, Ahmet Fatih Çiçek, Ayşe Oral, Kenan Şenbayrak ve eşi, Binnaz – Hanifi Kalo, Prof.Dr.Dilek Batıislam , Prof.Dr.O.Metin Yavuz.,Dr.Fettah Tosun, Ç.Ü.Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim üyeleri, Mustafa Özkan ve eşi,Tuğrul Karaköse, Servet Mercimek ve ailesi katıldı.