Dernek faaliyetlerine, sosyal etkinliklere, eğitim çalışmalarına ve her türlü yardım organizasyonlarına verdiği destekten dolayı Başkan Zihni Aldırmaz’a teşekkür eden Emine Kuyucu, “Biz bir sivil toplum örgütü olarak daha önceki belediye başkanlarımızdan sizden gördüğümüz ilgi, yakınlık ve alakayı görmemiştik. Sizin önderliğinizde çok güzel işler yaptık. Eminiz ki bundan sonra da yanımızda olacaksınız. Kanser hastası çocuklarımızla ilgili projemize verdiğiniz destek ayrıca önemli ve çok ses  getirdi” dedi.

TOPLUM YARARINA ÇALIŞANA DESTEK VERİLMELİ

Zihni Aldırmaz, 5 Ocak Lions Kulübü gibi hiçbir karşılık beklemeden, maddi manevi kendilerinden vererek hizmet eden sivil toplum kuruluşlarının her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirterek, 5 Ocak lions Kulübü Başkanı Emine Kuyucu ve kulüp yöneticilerini kutladı.

Böyle olduğunda destek vermeyi kendileri için görev addettiklerini kaydeden Zihni Aldırmaz, şöyle konuştu:

“Yapılanların değerini anlayacak insanlara ihtiyaç var. Bence yaptıklarınız her türlü takdire değer. İnsanlarımız sizinkiler gibi organizasyonların içine girip ne yapıldığını öğrenmeli. Böyle olursa toplumdaki yanlış algılar yok olur gider. Ben Yetiştirme Yurtları Derneği’ni 25 yıl önce kurdum ve hala yöneticisiyim. Bu tür kuruluşların ne anlama geldiğini, verilen hizmetin önemini bilirim.”

Emine Kuyucu ziyarette Zihni Aldırmaz’ı Kız Yetiştirme Yurdu’na hafta içi verecekleri yemeğe davet etti.