Adana Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Hakan Kıran, Tüm Yerel-Sen  Adana Şube Başkanı Seniha Soylugan ve Şube yöneticileri yer aldı

 Ağustos ayında yapılacak olan Toplu Sözleşme ile ilgili Başkan Karalar’a bilgi veren Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran, Yetkili Sendika olarak Belediyede çalışan Memurlar adına Toplu iş sözleşme masasına oturacağız. Ekmeğini bölüşen emekçiler ,ekmeğini büyütmek için halkçı başkandan yana taraf  oldu. Emekten yana olan tavrınızı biliyoruz. Toplu iş Sözleşmesi Masasından Memur arkadaşlarımızın lehine sonuçlanacağını umut  ediyoruz. Şeklinde konuştu.

Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran  “Burada Şube Başkanımız Seniha Soylugan , yönetimi ile birlikte bir çalışma yürüttü. Yapılan çalışmalar Adana Büyükşehir Belediyesinde yetkili sendika, Tüm Yerel-Sen oldu. Biz burada örgütlenmemizi yaklaşık sekiz yıldır sürdürmeye çalışıyoruz. Yetkili sendika olduğumuzda memuru çok daha mutlu edecek bir sözleşme yapacağız ideası ile yola çıktık.Burada öncelikle, Adana Şube  yöneticilerine   Adana Büyükşehir Belediyesinin memur çalışanlarına ve Zeydan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapacağımız sözleşmenin çok daha iyi olacağını söylemek istiyorum. Hepinize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise  yaptığı konuşmasında Toplu iş sözleşmesi bizim işimiz. Her şey güzel olacak diyerek 23 Haziran konusunda vurgu yaptı Memurun İşçinin alın teri bizim onurumuzdur. Bizim kardeşlerimizi asla mağdur etmeyiz bizimle çalışan emek veren kuralları çerçevesinde görevini layıkıyla yapan bütün kardeşlerimizin hakkını savunmak bizim görevimizdir dedi.

Tüm Yerel Sen Adana Şube Başkanı Seniha Soylugan ise yaptığı konuşmasında bu yoğunlukta kendilerini makamına kabul eden Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ederek sözlerine başladı. Soylugan Adana Büyükşehir Belediyesinde yetkili Sendika olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek Bizler Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı Cumhuriyet kazanımlarından asla taviz vermeyen kamu çalışanlarıyız. Bugün Cumhuriyet’in kazanımları bir bir ortadan kaldırılmaya çalışılıyor. Ama bir avuç kamu emekçisi, iktidara karşı mücadele etmeye çalışıyor. Cumhuriyet değerlerini koruyan ve korumak için mücadele eden arkadaşlarımızın hepsini saygıyla selamlıyorum. Bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen saygıdeğer Başkanıma da teşekkür ediyorum.Yapılacak olan toplu sözleşmenin şimdiden  Kamu emekçi arkadaşlarımıza hayırlı olsun ” diye konuştu.

 Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ziyaretinin ardından Çukurova Belediyesi insan kaynakları  Müdürü Müsameddin Topuzoğlu  Büyükşehir Belediyesi zabıta Müdürlüğünde Metin Güzel Kadir Palabıyık,  Yönetim Denetim Üyesi Hüseyin Dönmez Yönetim kurulu üyeleri Nail Geneş itfaiye Müdürlüğünden Bekir Çapa’lar Gökhan Korkmaz’ı ziyaret ettiler