Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü kapsamında Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Adana Şubesi’ne iade-i ziyarette bulundu.
Tümgeneral Hacı İlbaş’ı, TEMAD Adana Şube Başkanı Ali Ayyıldız, Başkan Yardımcısı Duran Fırat, Yönetim Kurulu Sekreteri Ercan Gökdal, Muhasip Üye Ahmet Yaşar, Yönetim Kurulu üyeleri, Mehmet Akıllı, Sefa Topal, Alaaddin Kurtoğlu ve TEMAD üyeleri karşıladı.  

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, TEMAD üyesi emekli personellerin sivil hayata entegre olabilme çabaları, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü, askerlik anıları paylaşıldı.
TEMAD Adana Şube Başkanı Ali Ayyıldız, yeni yönetimin iş başına geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İşe öncelikli olarak üye sayısını artırmakla başladıklarını dile getiren Ayyıldız, “Kısa sürede derneğimizin üye sayısını arttırdık. Dernek yönetimi olarak düzenlediğimiz etkinliklerle üyelerimizin birlik ve beraberliğini pekiştirmeye çalışıyoruz. Sadece üyelerimizin değil çevremizde bulunan ihtiyaç sahiplerinin de yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.