TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Kutluca, ziyarette yaptığı açıklamada, son günlerde artan terör olaylarına dikkati çekerek, Türkiye’nin imajı ve istikrarını, dünya ülkeleri nezdinde zedelemeye yönelik faaliyetleri üzülerek izlediklerini söyledi.

Türkiye’nin demografik ve jeopolitik yapısı nedeniyle tarihten bu yana üzerinde çeşitli oyunlar sergilendiğini ifade eden Kutluca, “Terörün her türlüsünü lanetle kınıyoruz. Milli menfaatler söz konusu olduğunda milletimiz birlik ve beraberliğini, dik duruşunu hiçbir zaman bozmadı” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin saygın itibarının ve imajının daha fazla zarar görmemesi için toplumun tüm kesimlerine, özellikle siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü vurgulayan Kutluca, “Ülkemizin istikrarı için hükümet kurma çalışmalarının bir an önce sonuçlanmasını istiyoruz” dedi.

Sağduyulu olma çağrısında bulunan Kutluca, terör olayları sonucu hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara da şifa diledi.

Yakup Kuruca ve Şube Sekreteri Yalçın Kartal ile yönetim kurulu üyeleri Mahmut Karahan ve Ramazan Balak’ın ziyaretinde ÇGC yönetim kurulu üyesi Mutlu Mete de hazır bulundu.