Yakalandığı rahatıszlık sonucu 86 yaşında hayata veda eden Bahri Tuncer, 10 çocuk babasıydı. Bahri Tuncer'in cenazesi bugün kaldırıldığı hastaneden alınıp Şakirpaşa'daki evine, oradan da Adana Büyükşehir Belediyesi Kabasakal Mezarlığı'na getirildi. Burada düzenlenen törene CHP Adana Milletvekilleri İbrahim Özdiş, Zülfikar İnönü Tümer, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar,  CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Adana ESOB Başkan Vekili Mustafa Göktaş, TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike, Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar ile çok sayıda esnaf ve Tuncer Ailesi'nin yakın dost ve akrabaları da katılarak duada bulundular.  
Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek de, cenaze defin saatinde Adana'ya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün karşılama törenine katılması nedeniyle  bulunamazken,  Başkan Vekili Göktaş ile Tuncay Tuncer'e gönderdiği mesajla başsağlığı dileğinde bulundu. 

Merhum Bahri Tuncer'in cenaze namazını Adana İl Müftüsü Arif Gökçe kıldırdı. Müftü Gökçe, "Bugün Bahri ağbimizi yolcu ediyoruz, yarın sizler, bizlere de sıra gelecek. Ölümden kurtuluş yoktur. Ne mutlu bugün Tuncer Ailesi'nin sevenleri burada. Hakkınızı helal ediyor musunuz" diyerek hellallik aldıktan sonra cenaze namazını kıldırdı. Namaz sonrası merhumun cenazesi omuzlara alınarak kabrine götürüldü, burada yapılan dualarla gözyaşları arasında toprağa verildi.
Merhum Bahri Tuncer için taziyeler Adana merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa mahallesi Kayarlar Düğün Salonu sokağındaki evinde kabul edilecek, pazar günü de mevlidi şerif okutulacak.