Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri Turgut Özal Bulvarı’ndaki çalışmalarına İller Bankası Kavşağı’ndan başladı. Kuzey yönünde devam eden çalışmalar ilk etapta Kenan Evren Bulvarı Kavşağı’na kadar sürdürülecek. Daha sonra ise dönüş yolunda asfaltlama yapılacak.
Çalışmaların ikinci etabını ise Kenan Evren Bulvarı Kavşağı’ndan Turgut Özal Bulvarı’nın sonuna kadar olan bölüm oluşturuyor. 
Başlayan çalışmalarla yaklaşık 7 kilometrelik bulvar geliş gidiş yönünde tamamen asfaltlanacak.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, seçime kadar Adana’da asfaltlanmamış yol bırakmayacaklarını söyledi.
Adana’nın birçok yerinde asfalt çalışması yaptıklarını belirten Zihni Aldırmaz, “Ekiplerimizin yoğun olarak çalıştığı bölgelerden biri de Turgut Özal Bulvarı. Ekiplerimiz Turgut Özal Bulvarı’na daha kaliteli yeni asfalt kaplama yapıyor. Nefes almanın bile zor olduğu bu yaz sıcağında arkadaşlarımız özveriyle Adana’ya hizmet veriyorlar. Gece gündüz, haftasonu tatil demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Çalışmalar tamamlandığında Turgut Özal Bulvarı yeni ve güzel bir görünüme kavuşacak” dedi.