Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri bir süre önce Turgut Özal Bulvarı’nın İller Bankası Kavşağı ile Kenan Evren Kavşağı arasında kalan 3 kilometrelik birinci etap çalışmalarına başlamış ve bu çalışmalar tamamlanmıştı.

Yeni bir asfalta kavuşan Turgut Özal Bulvarı’nın bu bölümünde yol çizgileri de çizilmiş ve vatandaşlar bu hizmeti beğeni ile karşılamıştı.

Yol Müdürlüğü ekipleri şimdi ikinci etap olarak ifade edilen Kenan Evren Kavşağı ile Kurttepe Kavşağı arasındaki bölümde çalışmaya başladı. 2 kilometre olan ikinci etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından Göçmenevleri Kavşağına kadar olan yine 2 kilometrelik üçüncü etap çalışmaları yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana’da Büyükşehir’in sorumluluk alanına giren tüm cadde ve bulvarları asfaltlayacaklarını söyledi.

Turgut Özal Bulvarı’nın asfaltlanan bölümünün yol çizgilerinin de çekildiğini ve çok güzel bir görünüme kavuştuğunu belirten Zihni Aldırmaz, “Kısa sürede diğer bölümler de aynı standarda getirilecek. 7 kilometrelik Turgut Özal Bulvarı’nın tamamı asfaltlanacak” dedi.