Sohbet Havasında geçen konuşmada Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Ayhan Arabacı,Adana’ya böyle kalıcı eserler yapanlara teşekkür etmek gerekiyor. Son zamanlarda Adana’mız da bir çok iş yerleri açıldı Onlarca İşsizse iş kapısı açılıyor. Adana her geçen gün gelişiyor. Adana’nın gelişmesi ve ilerlemesi için Türkiye Kamu Sen olarak bize düşen görevi yapmaya hazırız.Böyle r güzel bir tesisi Adana’ya kazandıran Yol İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Şeklinde konuştu.

 

 Yo İş Sendikası Holiday otel Müdürü Derviş İşci ise otel hakkında Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilci Ayhan Arabacı’ya ve beraberindeki şube başkanlarına bilgi verdi. İşci Arsamız 12 Haziran 2009 tarihinde satın alınarak proje çalışmalarına başlanmış 2012 Temmuz ayı içerisinde de temeli atılmıştır. İnşaatın bünyesinde Yol-İş Holiday Adana tesisi dışında, 1 adet iş yeri ve Sendikamızın Adana Şube binası bulunmaktadır. Toplam inşaat alanımız yaklaşık olarak 5100 metre kare olup, kapalı ve açık otoparkları bulunmaktadır. Tesisin toplam maliyeti arsa dahil olmak üzere yaklaşık on milyon liradır. Yol-İş Holiday Adana Tesisinde 2’si suit, 1 adet engelli olmak üzere özel dizayn edilmiş 54 oda bulunmaktadır. Tesisimizde konaklama dışında üyelerimizin ve konuklarımızın faydalana bileceği 2 adet restorant, 2 adet toplantı salonu ile içinde erkek kuaförü bulunan sauna, Türk hamamı ve buhar odası bulunmaktadır.”dedi

 

Genel Başkan Ramazan Ağar’ın Adana’ya önemli bir hizmeti kazandırmasından dolayı kutlayan Adana Şube Başkanları Ağar’ın Türkiye’de çok önemli hizmetler yaptığını söyleyerek Otelde hatıra Fotoğrafı çektirdiler.