Adana Kardiyoloji Merkezi adı altında uzun yıllar Adana’ya sağlık alanında çalışmalar yapan Dr. Hasan Boğa yönetimindeki Türkmenbaşı Tıp Merkezi, 14 poliklinik, 15 yataklı 24 saat açık acil servis ile Türkmenbaşı Bulvarı’nda vatandaşlara hizmet veriyor. Geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Türkmenbaşı Tıp Merkezi Seyhan Otelde birinci yılını kutladı.

“25 Yıllık Tecrübemizle Adanalılara Hizmet Veriyoruz.”

Türkmenbaşı Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hasan Boğa açılış konuşmasında, sağlık alanında 25 yıllık bilgi birikim ve tecrübelerini yine sağlık alanında ve daha geniş yelpazeyle vatandaşlara hizmet etmeyi hedeflediklerini ve tüm personeli ile başarılı bir şekilde bunun için çalıştıklarını söyledi.

Modern teknoloji ile donatılmış Türkmenbaşı Tıp Merkezi’nde bölgeye hizmet vermekten duyduğu mutluluğu dile getiren Dr. Boğa şunları kaydetti;
“Tecrübeli ve konusunda uzman ekibimizle bir yıldır Türkmenbaşı Tıp Merkezi olarak başarılı bir şekilde hizmet veriyoruz. Bu başarıda tüm personelimiz hekimlerimiz ve yönetimimizin büyük katkısı var. Gece gündüz demeden özveri ve başarılı bir şekilde çalışan ve Tıp merkezimize gelen hastalarımıza misafirlerimize en iyi hizmeti vererek memnuniyetlerini sağlayan tüm ekibimize teşekkür ediyorum.”

 Dr. Hasan Boğa Uduyla Sürpriz Yaptı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde hekimler, yönetim kurulu ve personeller 1. yıl pasatası keserek Bağlama Ustası Müzisyen Feridun Dalgınlı eşliğinde gece boyunca eğlendi. Gecede Dr. Hasan Boğa da bir sürpriz yaparak udu ile şarkılar söyledi.

Gece anı fotoğrafı çekimiyle son buldu.