“ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE BİZİ BİRBİRİMİZE BAĞLAYAN ÖNEMLİ BİR ETKEN”
Ziyarette Atatürkçü Düşünce’nin önemine değinen  Çetinkaya, “Atatürkçü Düşünce Derneği hepimiz için çok önemli. Atatürkçü Düşüncenin yaygınlaşması, yaşam felsefesi haline gelmesi için çalışıyor. Biz siyasetçiler için de çok önemli bir kilometre taşı. Bu nedenle ADD Başkanı Eker ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
EKER “ULAŞ ÇETİNKAYA’YI TAKİP EDİYORUZ”
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu aktaran ADD Adana Şube Başkanı Atilla Eker’de daha önce Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı olan Çetinkaya’nın kişi olarak ve bir siyasetçi olarak çalışmalarını yakından takip ettikllerini belirterek “halkla sıcak temas sağlayorsunuz. Halkın derdine çare arıyorsunuz. Biz de halkımız adına çalışmalarrınızdan dolayı teiekkür ediyoruz. Ziyaretinizle bize güç ve moral verdiniz” dedi.

YÖNETİM TAM KADRO ÇETİNKAYA’YI AĞIRLADI

Ziyarette ADD Adana Şube Yönetimi tam kadro yer aldı. Ziyarette; Başkan Atilla eker’in yanı sıra, Başkan yardımcısı İsa Kayadan, Yazman Nazan Balcı, Sayman Abdurrahman Gündeşlioğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, Murat Barhun, Nezihe Biçer,Gülay Küçükdere, Çetin Batmaz ve Suat Cömertpay hazır bulundu.