Rotary nin kuruluşunun 113. yılı dolayısıyla Rotary Günü çerçevesinde 5 Ocak Rotary Kulübü ve Seyhan Rotary Kulüplerinin ev sahibi olduğu ve Hilton Oteli'nde düzenlenen Rotary Gecesi'ne yurt genelinden yüksek katılım oldu.  300 kişi nin üzerinde katılımın olduğu geceye şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlandı. Gecenin açılış konuşmasını Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Emre Yıldırım yaptı.

'5 Ocak Rotary Kulübü ve Seyhan Rotary Kulübü'nün ortak düzenlediği ve Adana'daki diğer dört kulübün de katılımı ile biraraya geldiğimiz toplantımıza 'Rotary Fark Yaratır' diyerek hoşgeldiniz' diyerek sözlerine başlayan Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Emre Yıldırım şunları söyledi. "Rotary günümüze kadar ulaşan bir gerçek. Kurulduktan sadece 16 yıl sonra 6 kıtada hizmet içi fark yaratmak için biraraya gelmiş iyi insanlar. Mesleğinde başarılı insanların oluşturduğu dünyanın en büyük sivil toplum örgütü. Ana amaçları arasında belkide en önemlilerinden olan barış ve iyi niyeti yaymak. Günümüze gelindiğinde yakın çevremize baktığımızda ne denli önemli olduğunu anlıyoruz. Hepimiz büyük bir ailenin parçasıyız. Bu özel günde yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz" 

Yıldırım'ın yaptığı konuşmanın ardından 5 Ocak Rotary Kulübü'ne yeni katılan üyelerin de üye kabul töreni yapıldı. Gecede Esra Özülkü Demir, Esin Topal Yardım, Tayfun Foto, Mert Umut Özkaynak, Murat Demirdüzen ve Ahmet Gül Rotary ailesine katıldı. Yeni üyelerin rozetlerini, Guvernör Serdar Ünlü, Geçmiş Dönem Guvernörü Canan Ersöz, Gelecek Dönem Guvernörü Hakan Karaalioğlu, Gelecek Dönem Guvernör Adayı Serhan Antalyalı tarafından takıldı.