Adana’da eğlenmeye gittiği bardan kovulunca otomobilin içinde uyuyan 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan 45 yaşındaki Nazmi G. hakkında 12 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Nazmi G., "Alkollüydüm, hiç bir şey hatırlamıyorum" diyerek kendini savundu.


Antalya'da yaşayan 31 yaşındaki Ş.S., kısa süre önce kızı E.S.'yi de yanına alarak Adana'ya geldi. Kızına bakabilmek ve geçimlerini sağlayabilmek için 14 Ağustos'ta gece geç saatlerde Sarıçam İlçesi'ndeki bir bara iş görüşmesine gitti. Otomobilin arka koltuğunda kızı yatarken kendisi ise bar işletmecisi ile görüşmek için bara girdi.

BARDAN KOVULDU

Bu sırada barda eğlenen Nazmi G., aldığı aşırı derecede alkolün etkisiyle konsomatrisler ile tartışınca kovuldu. Bardan atılan Nazmi G., bar önüne park edilmiş otomobilin arka koltuğunda uyuyan E.S.'yi fark etti. Önce etrafına bakındı. Kimsenin olmadığını görünce elini açık olan pencereden içeri uzatıp kapıyı açarak içeri girdi. 

UYUYAN KIZA TECAVÜZE KALKIŞTI

İddiaya göre, uyuyan E.S.'nin boynunu öpüp, göğüslerini elleyerek cinsel istismarda bulunurken küçük kız uyanıp, "Kurtarın beni" diye bağırarak çığlık attı. Kendisine tecavüz etmeye kalkışan Nazmi G.'yi de ayaklarıyla iteklemeye başladı.

Küçük kızın çığlıklarını duyan yoldan geçen bir kişi, otomobilde Nazmi G.'yi görünce bar önünde bulunanlara haber verdi.

Kalabalık otomobilin kapısını açın tecavüz zanlısını tekme tokat döverek linç etmek istedi. Anne Ş.S.'de gelip, vurmaya başladı.

LİNÇTEN POLİS KURTARDI

Küçük kız diğer kapıdan dışarı çıkartılırken, olay yerine gelen polis tecavüz zanlısını linç edilerek öldürülmekten son anda kurtarıp polis merkezine götürdü. Otomobilde küçük kıza tecavüz girişimi barın güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

DAVA AÇILDI

Sevkedildiği adliyede nöbetçi mahkemece tutuklanan tecavüz zanlısı Nazmi G. hakkındaki soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, Adana 17'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan dava açtı. Savcı, Nazmi G.'nin 12 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasını istkedi.

'ÜZGÜNÜM'

Mahkemece kabul edilen iddianamede, Nazmi G.'nin ifadesine de yer verildi. Önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak olan tecavüz zanlısı, aşırı alkollü olması nedeniyle olayla ilgili hiç bir şeyi hatırlamadığını belirterek, "Üzüntü ve pişmanlık içindeyim. Ne yaptığımı bilmiyorum" dedi.

GÜNAYDIN ADANA GAZETESİ