İlk olarak Dağlıoğlu Şehit Mehmet Ali Aslan Polis Merkezi’ni Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur ve İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile birlikte ziyaret eden Vali Mustafa Büyük, polis merkezi hakkında bilgi aldı.

Vali Büyük, polis merkezindeki incelemesinin ardından Dağlıoğlu Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek, burada doktorlar ile yaptığı sohbette, hekimliğin zor bir meslek olmasının yanında, insanlara da bir o kadar faydalı bir meslek olduğunu söyledi.

Eğitim ve sağlık hizmetleri gibi en temel insan haklarının vatandaşa en iyi bir şeklide verilebilmesi için tüm kurumların görevini yaptığını vurgulayan Vali Büyük, “Kamu görevlilerimiz hangi sorunlarla karşılaşırsa karşılaşsın, vatandaşa hizmet noktasında görevlerini iyi şekilde yapmaya devam edeceklerdir. Tüm kamu görevlilerimize bugüne kadar yaptığı hizmetten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Büyük, Dağlıoğlu Mahallesi’nde esnafları da ziyaret ederek, onların sorunlarını dinleyip, vatandaşlar ile sohbet etti.

Gezi ve incelemelerin ardından Dağlıoğlu Şehit Mehmet Ali Aslan Polis Merkezi’nde polislerle yemekte bir araya gelen Vali Mustafa Büyük, yemeğin ardından Özel Güney Adana Hastanesi’ni ziyaret ederek, yetkililerden bilgi alıp, hastalara Allah’tan acil şifalar diledi.