Doğankent ve Solaklı bölgesindeki muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Mustafa Büyük, mahalle parkında gerçekleşen buluşmada, kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimler arasında işbirliği içinde olarak, kentin tüm bölgelerinde sağlık ve eğitim başta olmak üzere, haftanın yedi günü ve yirmi dört saati en iyi şekilde hizmet verme gayretinde olduklarını söyledi.

Nüfus Arttıkça, Hizmet İhtiyacı da Artıyor

Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda, muhtarlar ve vatandaşları tek tek dinleyerek, yaşanılan sorunların çözümü konusunda gösterilen çalışmaları anlatan Vali Mustafa Büyük, nüfusun arttığı bölgelerde altyapı başta olmak üzere eğitim, sağlık, çevre gibi çeşitli alanlarda hizmet ihtiyaçlarının arttığına dikkat çekti. Yaşanan eksikliklerin giderilmesi konusunda gereken tüm çabanın sarf edildiğini ifade eden Vali Büyük, “Spordan sağlığa, eğitimden, çevre konusuna kadar yaşamın her alanında, yerel yönetimlerle birlikte hizmet üretmenin gayreti içinde olacağız” dedi.

Vatandaşlarımızın Mutluluğu İçin Elbirliği İçinde Gayretle Çalışacağız

Tek amaçlarının, vatandaşa en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu vurgulayan Vali Mustafa Büyük, “Kamu kurum ve kuruluşlarımız ve yerel yönetimlerimizle el ele vererek, sağlık ve eğitim başta olmak üzere tüm alanlarda 7 gün 24 saat hizmet verme arzusundayız. Hizmet verme noktasında yaşanan tüm eksiklikleri süratle giderme gayreti içinde olacağız. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın dile getirdikleri çeşitli hizmet alanlarında vatandaşlarımızın mutluluğu için elimizden gelen tüm gayreti gösterme kararlılığındayız” diye konuştu.

Sağlık Ocağında İncelemelerde Bulundu

Vali Mustafa Büyük, muhtarlar ve vatandaşlarla buluştuğu Doğankent ve Solaklı bölgesinde, Adana Devlet Hastanesi Doğankent Ek Hizmet Birimi’nde incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer ile Halk Sağlığı Müdürü Dr. Alper Acil’den 112 ilk yardım ve acil sağlık hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi alan Vali Mustafa Büyük, Türkiye’nin sağlık alanında son yıllarda çok büyük bir gelişim kaydettiğini, Adana’daki sağlık yatırımlarının da sevindirici boyutta olduğunu ifade etti. Vali Büyük, yetkililerin dile getirdikleri Doğankent’teki ek sağlık hizmet birimindeki eksikliklerin süratle giderilerek, bölgedeki sağlık hizmetlerinin daha da güçlendirileceğini sözlerine ekledi.