Kızılay Adana Şubesi’nce düzenlenen İftar programına katılmak üzere Adana’ya gelen Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar ve Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret etti.
Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar ve Kızılay Adana Şubesi'nin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu kaydeden Vali Büyük, Kızılay’ın, tüm şubeleri ile birlikte Türkiye’de ve dünyada iftiharla karşılanan hayli yararlı hizmetler verdiğine dikkat çekti.
"Kızılay’ın Çalışmalarının Daima Destekçisi ve Gönüllü Neferleriyiz"
Kurum yöneticileri ve tüm çalışanlarını kutlayan Vali Büyük, "Toplumun güç ve kaynaklarını harekete geçirerek, insan saygınlığının korunması doğrultusunda her koşulda, yerde ve zamanda muhtaç ve korunmasız insanlara yardım etmeyi, toplumun afetlerle mücadele kapasitesinin geliştirilmesini desteklemeyi misyon edinen, yaptığı çalışmalar ile gurur vesilesi olan Kızılay’ın gönüllü neferleri olduklarını ve gerçekleştirecekleri çalışmaları desteklemeye" daima hazır olduklarını söyledi.
Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ise yaptığı konuşmada, Kızılay’ın yaptığı çeşitli çalışmalarda gösterdiği ilgi ve destekten dolayı Vali Büyük’e teşekkür etti. Ziyaret, kurumun gerçekleştirdiği çalışmalara ilişkin sohbetle son buldu.