Misafirini Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Eğitim ve Hizmet Binası girişinde karşılayan Barışık Vali Büyük'ü Esnaf ve Sanatkarların en fazla işlerinin oluduğu Esnaf Sicil Müdürlüğünü gezdirdi, Büyük'e çalışmalar ilgili olarak Birlik Genel Sekreteri Sema Kartalmış, bilgi verdi. 
Büyük, çalışma ortamınıntemizliği ve bakımıyla örnek bir yer olduğunu belirtti.  Başkanlık katınıda gezen Vali buradaki yerleşiminde ve çalışma ortamınında güzel olduğunu belirtti.
Daha sonra Barışık'ın makam odasına geçen  Vali Mustafa Büyük, TESK YÖnetim Kurulu Üyesi ve Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Barışık'a iade-i ziyarette bulunduğunu belirterek önümüzdeki süreçte Esnafla ilgili tüm çalışmaların Esnafların Kuruluşu ile birlikte yapılacağını , istek ve dilekleri yasalar çerçevesinde yerine getireceklerini, işbirliğini sağlayacak hizmetleri elbirliği ile yürüteceklerini söyledi. 
Vali Büyük konuşmasında ayrıca  "Adana'da göreve başladıktan sonra bizzat gelerek hoş geldiniz diyen ve  çalışmalarımızda başarılar dileyen  değerli Başkan Barışık'a iade-i ziyarette bulunuyoruz. Kendisiyle Adanamız Esnaf ve Sanatkarının sorunlarını görüşmeye başladık. İnşallah önümüzdeki süreçte kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimlerin işbirliğini sağlayacak hizmetlerimizi elbirliği ile yürüteceğiz" ifadelerini kullandı.
    Güzel ve samimi sohbet havası içinde geçen ziyarette Barışık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  Adana  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.