Şehit polislerin birlikte görev yaptığı meslektaşlarına ve tüm emniyet teşkilatına başsağlığı dileyen Vali Büyük, ülkenin huzuru ve güvenliği için canla başla görev yapan güvenlik güçlerine yönelik saldırıları lanetlediğini belirtirken, milli birlik ve beraberliği bozmaya yönelik saldırıların, asla sonuç vermeyeceğini vurguladı.

İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in de hazır bulunduğu ziyarette, şehit polislerin mesai arkadaşlarından, saldırının ardından yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Büyük, “Vatanın birlik ve bütünlüğünün korunması yolunda hiç bir saldırının asla yıldıramayacağı güvenlik güçlerimiz, tüm birimleri ile moral ve motivasyon içinde hainlere hak ettikleri yanıtı verecektir. Bu vesileyle başta şehitlerimizin aileleri ve yakınları olmak üzere, tüm emniyet teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Vali Mustafa Büyük, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’ten, terörle mücadele konusunda bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi almasının ardından, Dağlıoğlu Şehit Mehmet Ali Aslan Polis Merkezi Amirliği'nden ayrıldı.