Seyhan Otel’de verilen yemeğe Eşi Hanımefendi Emine Hayriye Büyük ile birlikte katılan Vali Mustafa Büyük, yakın bir zamanda birlikte çalışma imkânı bulduğunu söylediği, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Mülki idare amirlerinin görev yaptıkları yerlerde yeni dostluklar edindiğini belirten Vali Büyük, “Devletimizin her kademesinde görev yaparak, milletimize en iyi bir şekilde hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Bu süre içerisinde tayinler de kaçınılmaz oluyor. Görev yaptığımız yerlerde edindiğimiz dostlukları geride bırakırken buruk duygular yaşıyoruz. Ancak günümüz dünyasında iletişim artık çok kolaylaştı. Kazanılan dostlukları sürdürebilmek daha mümkün. Ben ilimize yapmış olduğunuz katkı ve desteklerden ötürü sizlere teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Tüm Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları’nın da eşleri ile katıldığı yemek, Vali Mustafa Büyük’ün tayini çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara hediye vermesiyle son buldu.