Bu kapsamda, Ak Metal Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş, Sunar Grup’a bağlı olan Elita Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Kıvanç Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni ziyaret ederek, fabrikalarda incelemelerde bulundu.

İlk olarak Adana Ticaret Odası Başkanlığı’nı sürdüren Atilla Menevşe’nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Ak Metal Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş’de incelemelerde bulunan Vali Mustafa Büyük, Menevşe’den şirketin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Büyük incelemeleri sırasında aynı zamanda ATO Başkanı olan Atilla Menevşe’ye, kent ekonomisinin gelişip kalkınması yolunda üstlendiği görevinde sergilediği çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Sunar Mısır’a bağlı olarak faaliyetini sürdüren Elita Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Büyük, firma yöneticisi Hüseyin Nuri Çomu ile birlikte tesisleri gezdi.

Fabrika yöneticilerini geçen yıl Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk yüz şirketi arasında 42. Sırada yer almasından dolayı kutlayan ve başarılarn dileyen Vali Mustafa Büyük, son olarak Adana Sanayi Odası Başkanlığı görevini de yürüten Zeki Kıvanç’a ait, Kıvanç Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni ziyaret etti.

Zeki Kıvanç ile birlikte tesislerde incelemelerde bulunan Vali Büyük, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, iş dünyası temsilcilerinin ve yatırımcıların daima yanlarında olduklarını vurgularken, tüm girişimcileri Adana’da yatırım yapmaya çağırdı.