Beraberindeki bürokratlar ile birlikte Karataş ilçesi girişindeki parkta kalabalık bir vatandaş topluluğuyla bir arayla gelen Vali Coş, burada kendisine iletilen sorun ve talepleri dinledi.

Vatandaşların dilek ve sıkıntıları tek tek dinleyen ve ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları veren Vali Coş, Adana’nın, özellikle turizmde hak ettiği seviyeye gelmesi konusuna büyük önem verdiklerini, bu hedef doğrultusunda Karataş ve Yumurtalık sahillerinin layıkıyla değerlendirilerek, turizme kazandırılmasını amaçladıklarını söyledi.

Adana’nın turizm kenti olma konusunda verdikleri destek ve yardımlardan ötürü Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ömer Çelik’e teşekkür eden Vali Coş, “Karataş ilçemiz, Adana’nın Akdeniz’den dünyaya açılan penceresi olmasından dolayı, bizim için çok önemli bir konumda. Yaz aylarında nüfusu büyük oranda artan Karataş ilçemizin ve ilçe sakinlerinin yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz. Bu sıkıntıların çözümü noktasında da çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Bizlere iletilen sorunların titizlikle çözümlenmesiyle, Karataş ilçemizin Adana’nın turizminde önemli bir ivme kazandıracağına yürekten inanıyoruz. Karataş halkı olarak sizlerin daima yanında olduğumuzu ve bundan sonra da yanınızda olacağımıza, sorunlarının çözümünün takipçisi olacağımızı bilmenizi istiyorum. Şirin bir sahil ilçemiz olan Karataş’ın, yakın bir gelecekte turizmin parlayan bir yıldızı olacaktır” dedi.

Vali Coş’a, yoğun sevgi gösterisinde bulunan Karataş ilçe sakinleri, ziyaret ve sorunların çözümünde gösterdiği ilgi ve duyarlılıktan dolayı Vali Coş’u alkışlarla uğurladı.