Yeşilbağlar Mahallesi Konuk Evi’nde gerçekleşen ziyarette, vatandaşların yanı sıra Yeşilbağlar, Güzelevler, Yunus Emre, 19 Mayıs, Anadolu, Bahçelievler, Koza ve Başak Mahalleleri'nin Muhtarları da hazır bulundu.

Yeşilbağlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Kırtay, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, yaşadıkları sıkıntıların çözümü ve taleplerinin yerine getirilmesi noktasında daima destek gördüklerini belirttiği Vali Coş’a, bu duyarlı yaklaşımından dolayı vatandaşlar adına teşekkür etti.

Vatandaşlar ve mahalle muhtarları ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Vali Coş ise, bu tür ziyaretleri gerçekleştirmelerindeki amacın, yaşanılan sorunları ve talepleri bizzat vatandaşların ağzından dinlemek ve çözüm üretmek olduğunu söyledi.

Mahalle muhtarları ile vatandaşların sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı ayrıca mutlu olduğunu belirten Vali Coş, bu tür ziyaretlerin zaman içerisinde diğer mahallelerde de sürdüreceklerini ifade etti.

Vali Coş’a Şanlıurfa yöresine ait "Aba" kıyafeti giydirildiği ziyarette "acı kahve" olarak da adlandırılan yöresel mırra ve çiğ köfte ikram edildi.