Kaymakamlık binasının bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Hüseyin Avni Coş’un yanı sıra Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programı sırasında masaları tek tek gezerek vatandaşlarla tokalaşan ve sohbet eden Vali Coş, Ramazan ayının anlamına uygun bir şekilde birlik, beraberlik, sevgi, barış, dayanışma ve kaynaşma duygularının paylaşıldığı bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Coş, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada "Aynı sofrada buluşarak, birlik ve beraberliğimizi perçinleştiriyoruz. Birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için gösterilen duyarlılıktan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sadece Ramazan ayında değil, yılın her gününde Ramazan ayının özelliği çerçevesinde hareket etmemiz lazım.  Bizler, Valiliğiyle, Kaymakamlığıyla, Belediyesiyle, kamu kurum ve kuruluşlarımızla sizlere hizmet etmek için görev yapıyoruz. Hizmetlerimizin yürütülmesi için verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyor, Ramazan’ınızı can-ı gönülden kutluyorum. Nice nice Ramazanlara ve bayramlara ulaşmanızı temenni ediyorum" dedi.

İftar yemeği, Vali Coş’un, vatandaşlarla sohbet ederek, görüş alış verişinde bulunmasıyla son buldu.