Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar geçtiğimiz günlerde Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'a ziyarette bulunmuştu. Vali Coş'tan iade-i ziyaret gecikmedi. Yeni Başkanı makamında ziyaret eden Vali Coş, Karalar'a başarılar dilerken vatandaşa yönelik yapılacak her türlü güzel ve yararlı çalışmada yerel yönetimlerin yanında olduklarını ifade etti.

 

COŞ: HİZMET YOLUNDA YAPILACAK HER TÜRLÜ ÇALIŞMANIN YANINDAYIZ

 

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a başarılar dilerken hep birlikte yekvücut olup halkıma hizmet etmenin çabası içerisinde olacaklarını söyledi.

Vali Coş, "Bugün Sayın Başkanımıza iade-i ziyarette bulunuyoruz. Özellikle Seyhan, Adana'nın en büyük ilçesi olduğu gibi ülkemizin de en büyük ilçelerinden biridir. Bu büyük ve önemli ilçenin değerli Belediye Başkanı bizimde zaten iyi dostumuz Sayın Zeydan Karalar'ın bu önemli göreve halkımız tarafından layık görülmesinden ötürü tebrik etmeye ve başarılar dilemeye geldik. Kendisini kutluyoruz. Sağ olsunlar kendisi seçildikten sonra bizleri ziyaret etmişti. Bizde hem iade-i ziyaret, hem de makamında kendilerine ve çalışma arkadaşlarına; Adana'ya, aziz milletimize hizmet yolunda ki yapacakları çalışmalarda üstün başarı dileklerimizi ifade etmek için geldik.  Valilik olarak, devletin kurumları olarak yerel yönetimlerimizin vatandaşa hizmet yolunda yapacakları her türlü güzel ve yararlı çalışmaya katkıda bulunmayı asli bir vazife olarak kabul ediyoruz. Hep birlikte yekvücut olup değerli halkımıza hizmet etmenin çabası içerisinde olacağız. Bu düşüncelerle Sayın Başkan Zeydan Karalar'a, çalışma arkadaşlarına ve meclis üyelerine üstün başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

 

KARALAR: UYUM İÇERİSİNDE SEYHAN'A HAK ETTİĞİ HİZMETİ GETİRECEĞİZ

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise Seyhan'ın önemli sorunları olduğunu ve bu sorunların biran önce çözülebilmesi için Valilik ile uyum içerisinde çalışacaklarının altını çizdi. Karalar, "Sayın Valimizin ziyareti bizi çok mutlu etmiştir. 30 Mart yerel seçimlerinde halkımız bizi bu göreve layık gördü. İlçemizin önemli sorunları var ve bu sorunların biran önce çözülmesi gerekli. Bu anlamda gerek Valilik gerek Kaymakamlık gerekse devletimiz diğer kurumları ile uyum içerisinde çalışıp Seyhan'a hak ettiği hizmeti getireceğiz" ifadelerini kullandı.