İlk olarak hastanenin acil servisini ziyaret eden Vali Coş, hasta, hasta yakınları ve doktorlarla görüştü. Acil servisteki gözlem odalarını da tek tek gezerek, tedavi gören hastalar ile konuşarak, geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Coş, hastaların sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi alıp, hastalara da acil şifalar diledi.

Vali Coş, ziyaret esnasında sağlık hizmetleri hakkında yetkililerden bilgi alıp, vatandaşlara hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde verilmesi gerektiğini vurguladı.

Son 10 yılda Adana’nın sağlık hizmetleri alanında önemli gelişmeler kaydettiğini dile getiren Vali Coş, çalışmaları devam eden yeni sağlık kampüsünün de hizmete girmesiyle, hastalara şifa dağıtımında çıtayı çok daha yükseklere taşımayı ve Adana’yı bir sağlık üssü yapmaya kararlı olduklarını söyledi.

Hastane ziyareti sırasında Vali Coş ile sohbet etme fırsatı bulan hasta ve hasta yakınları, ziyaretten dolayı moral bulduklarını belirtirken, halkın sorunlarının her alanda giderilmesi ve sürekli vatandaşlarla iç içe olmasından dolayı Vali Coş’a teşekkür ettiler.

Vali Coş, hastane çıkışında kendisini sevgi gösterileriyle karşılayan hasta yakınlarının çocuklarıyla da sohbet ederek, onları sevip bağrına bastı.