Ziyaret sırasında yaşlılar tarafından alkışlarla karşılanan Vali Coş, yaşlılar ile tek tek ilgilenerek onlara gül verdi. 

Vali Coş burada yaptığı konuşmada, "Yaşlıları Haftası" nedeniyle toplum olarak büyüklere verilen önemi ve değeri bir kez daha ortaya konulduğunu söyledi.

 Bütün yaşlıları çok sevdiğini ve saydığını vurgulayan Vali Coş, "Allah size hayırlı uğurlu ömür versin, sağlık versin. Huzurevlerimizde sizler sosyal devlet olmanın gereği olarak, Devletimizin misafirisiniz, burada imkanlarımız nispetinde size en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Kurum müdürlerimiz sizlerin istek ve ihtiyaçlarınızı yerine getirmeye çalışıyorlar. Böyle günler vesilesiyle sizlerle buluşmuş oluyoruz. Hepinize daha nice "Yaşlılar Haftası"na sağlık içerisinde, huzur içerisinde ulaşmanızı yüce Allah'tan diliyorum" dedi.

Vali Coş konuşmasının devamında, "Bizler her zaman sizlerin yanında ve hizmetindeyiz. Bir ihtiyacınız olursa, kapımız, gönlümüz günün her saatinde açıktır. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi tekrar muhabbetle, hürmetle selamlıyorum" dedi.

"Yaşlılar Haftası" nedeniyle Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden öğrenciler ile de görüşen Vali Coş, bu anlamlı günde yaşlıları yalnız bırakmadıkları için öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Ziyaret sırasında Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Aile ve Politikalar İl Müdürü Fazlı Doğanç da hazır bulundu.