Vali Mahmut Demirtaş'ın Sarıçam Mahallesi'ndeki inceleme gezisi ve vatandaş buluşmasına Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, çevre mahallelerin muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Mahalle camiisinin avlusunda toplanan Şahintepe Mahallesi Muhtarı Mustafa Gül ile diğer muhtarlar ve vatandaşlar, ziyaretinden dolayı teşekkür ettikleri Vali Mahmut Demirtaş'a, mahallelerinin sorunları ile talep ve beklentilerini anlattı.

Muhtar ve vatandaşların, ulaşım, eğitim, sağlık, alt ve üst yapı eksiklikleri gibi konulardaki taleplerinin karşılanması için kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimler nezdinde gerekli çalışmaların yapılacağını ve takipçisi olacağını belirten Vali Mahmut Demirtaş, tüm gaye ve çabalarının vatandaş memnuniyetini sağlamak olduğunu vurguladı.

Vatandaşlara hitap eden Vali Demirtaş, "Kentimizin Yeni yatırımlarla buluşması ve siz değerli vatandaşlarımızın sorunları çözümlemek yolunda var gücümüzle çalışıyoruz. Biliyorsunuz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 1 Nisan Pazar günü ilimize teşrif edecek.