Vali Demirtaş’ın Ceyhan Doruk Mahallesi’ndeki vatandaş buluşmasında, Ceyhan İlçe Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost, Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu.

Doruk mahallesi sakinleri, ziyaretinden dolayı teşekkür ettikleri Vali Demirtaş’a, ulaşım ve yol sorunu başta olmak üzere çeşitli konulardaki talep ve beklentilerini anlattı. Dile getirilen sorunları tek tek not aldıran Vali Mahmut Demirtaş, yol sorununu çözmek için gerekli çalışmaları yaptıklarını ancak en büyük sorunu kamulaştırma konusunda yaşadıklarını söyledi.

Vali Demirtaş, taleplerini ve sorunlarını dinlediği mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, “ En büyük amacımız sizleri eksikliğini hissettiğiniz hizmetlerle buluşturmak. Siz değerli vatandaşlarımızın mutlu olması, bizlerin mutlu olması demek. Bu yolda elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Yol sorununu çözmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz ancak bu konudaki en büyük sıkıntımız kamulaştırma konusu. İnşallah bu sorunu da en kısa zamanda çözüp, dile getirdiğiniz yol sorununu çözümleyeceğiz. İlçe gezilerimizde dile getirilen tüm sorunları yakından takip ediyoruz. Bu konuda en ufak bir endişe taşımayın. Sizlerle daima bir arada olmaya, dile getirilen eksikliklerin takipçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Vali Mahmut Demirtaş, kendisine iletilen beklentileri  dinlemesinin ardından, vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde Ceyhan ilçesinden ayrıldı.