Vali Mahmut Demirtaş, Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Niyazi Göğer ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İdris Dal’la görüşmesinde, toplu taşıma konusunda yaşanan sıkıntılar ve beklentilerini dile getirdi.
Vali Demirtaş, Oda Başkanı Niyazi Göğer’e Özel Halk Otobüsleri ile ilgili gerek basın yolu ile gerekse de vatandaşlardan gelen şikâyetler olduğunu, bunun en önemli sorunun ise, şehit aileleri, gaziler, engelliler ve yaşlıların Halk Otobüslerinden hak ettikleri ücretsiz ulaşımdan faydalanırken sıkıntılar yaşadıklarını vurguladı.
 
TOPLU TAŞIMA ESNAFIMIZ VATANDAŞIMIZA HİZMET NOKTASINDA ÖNEMLİ BİR GÖREVİ YAPMAKTADIR
Otobüs şoförlerine yönelik Adana Valiliği’nce bir proje geliştirilerek, şehit aileleri, gaziler, engelliler ve yaşlılara daha iyi davranmaları konusunda bilinçlendirilmesi gerektiğini ifade eden Vali Demirtaş, “Hangi görevi üstlenmiş olursak olalım, yaptığımız her işte vatandaşımızın memnuniyeti doğrultusunda çalışmamız gerekmektedir. Günlük yaşam içerisinde vatandaşa hizmet yolunda, her meslek grubunun önemli bir görevi var. Toplu taşıma esnafımız da vatandaşımıza hizmet noktasında önemli bir görevi yapmaktadır. Gerek otobüs şoförleri gerekse tüm vatandaşlarımızın şehit aileleri, gaziler, engelliler ve yaşlılarımıza daha saygılı ve hoşgörülü olması gerekmektedir. Kentimizde sorunsuz ve rahat bir toplu taşımacılığın olması, hem vatandaşlarımızın, hem de toplu taşıma esnafımızın mutlu olmasını sağlar” dedi.
 
ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ
Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Niyazi Göğer de Adana halkına toplu taşımacılık hizmetinin çok daha rahat bir şekilde yapılması ve sıkıntıların çözülmesi için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.