Sırasıyla, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ve Kapalı Spor Salonu’nu ziyaret eden Vali Demirtaş, Pozantı’daki özel sektör ve kamu yatırımları ile verilen hizmetlerin yanı sıra vatandaşların talep ve beklentileri konusunda bilgi aldı.
Aynı zamanda Karaisalı Kaymakamı olan ve Pozantı İlçe Kaymakamlığı görevini vekâleten yürüten Mehmet Tunç ile Belediye Başkan Vekili M. Sami Baysal’dan, ilçenin genel durumu hakkında ayrıntılı bilgiler alan Vali Mahmut Demirtaş, önemli bir yayla ilçesi olan ve özellikle yaz aylarında nüfus yoğunluğu artan Pozantı’nın güvenlik durumunu da İlçe jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile ayrıntılı olarak masaya yatırdı.

İlçelere Yönelik Ziyaretlerimizi Periyodik Olarak Sürdüreceğiz
Temas ve ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, Pozantı ve diğer ilçelerdeki yerel yönetimler ve kamu yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirten Vali Demirtaş, ilçelere yönelik inceleme gezilerini periyodik olarak sürdüreceklerini ifade etti.
Vali Mahmut Demirtaş, sıkıntıların çözümü ve vatandaşa hizmet yolunda sürdürdükleri çalışmalarında, tüm yerel yöneticiler ve kamu görevlilerine başarılar diledi.