Vali Mahmut Demirtaş, kaymakamlık makamında, Kaymakam Tolga Polat, İlçe Belediye Başkanı Saadettin Aslan, siyasi parti ilçe başkanları ve tüm kamu kurum müdürleri ile toplantı yaparak, çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca, Karaisalı kaymakamlığına yeni atanan Tolga Polat’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Kaymakam Tolga Polat, ziyaret sırasında Vali Demirtaş’a ilçede gerçekleştirilen kamu hizmetlerine yönelik ayrıntılı bilgiler verdi.

Vali Demirtaş ‘Karaisalı’da Önemli Bir Turizm Potansiyeli Var’

Adana Valisi Mahmut Demirtaş yaptığı açıklamada, “Karaisalı doğal güzellikleri ile önemli bir turizm potansiyelini bünyesinde barındırmaktadır. İlçemiz turizm açısından her geçen gün gelişiyor. İlçenin yakın bir gelecekte çok daha iyi bir konuma ulaşacağına inanıyoruz ve tüm çabalarımız bu yöndedir” dedi.


Vatandaşlarla Daima İç İçe Olacağız

 Kaymakamlık makamında ilçe hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Mahmut Demirtaş, hal ve hatırlarını sorarak, sorunlarını dinledi. Daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Vali Mahmut Demirtaş, kendisine iletilen talepleri not aldı. 

 Vali Demirtaş, “İlçe esnafı ve vatandaşlarımız tarafından dile getirilen bütün sorunların takipçisi olacağız ve gereken tüm çalışmaların titizlikle gerçekleştirileceğiz.  Tüm kamu kurum ve kuruluşları olarak vatandaşlarla daima iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi.