Vali Demirtaş,  Mobilyacılar Sitesi’ni ziyaretinde,  Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ile Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Avcı ve yönetim kurulu üyelerinden, sitenin genel durumu ve esnafın beklentileri hakkında bilgiler aldı.
 
Üyelerinin sorunları ve oda yönetimi olarak gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatan Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Avcı ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Demirtaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Mobilyacılık sektörünün, insan yaşamı ve ekonomik katma değer oluşturulması açısından büyük önem taşıdığını kaydeden Vali Mahmut Demirtaş ise konuşmasında, mobilyacılık sektörünün ihracat açısından ekonomiye hayli olumlu katkılar sağladığına dikkat çekti ve dile getirilen taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.
 
Mobilyacılar Sitesi’ni ziyaretinde esnafla da bir araya gelen site esnafını iş yerlerinde ziyaret eden Vali Demirtaş, hal ve hatırlarını sorarak, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu.
 
Vali Mahmut Demirtaş’ın Mobilyacılar Sitesi’ni ziyareti, sektörün gelişip kalkınması için esnafın dile getirdikleri konuların titizlikle takip edileceğini vurgulamasıyla sürdü.